St. John’s College vs. Collegium Domus Regiæ
25. juni 2016

KUvsCambridgeMatch_June2016Kære alle sammen

Efter lang tids planlægning (og indrømmet mangel på samme) er det lykkedes at arrangere en returkamp mod “Nightmares” of St. John’s College ved Cambridge, som besøgte os i 2013. Datoen (som er et resultat af det muligs kunst) er blevet lørdag d. 25. juni 2016 og kampen skal stå på selveste Coram’s Fields, som ligger lige ved Goodenough College i det centrale London (omkring 500m fra Kings Cross St. Pancras station).
Roger (tidligere dean ved Goodenough) har sagt, at vi kan bo på stedet for 50 pund pr. nat, men det står os frit for. Vi vil selvfølgelig have en stor middag efter kampen, som sikkert bliver fulgt i mål med en tur på en pub eller to. Da vores engelske venner var meget imponeret over arrangementet her i København, så tror jeg generelt, at vi vil blive godt beværtet.

Jeg håber, at I har tid og lyst til at drage til London og give “Nightmares” endnu en lektion i fodbold, selvfølgelig med efterfølgende god stemning over øl (de var nogle sande gentlemen de er). Skriv mig en mail, hvis I er på. Jeg håber på, at vi bliver en god gruppe, som får en storslået tur ud af det.

Bedste hilsner, Troels

PS. Desuden kan jeg sige, at vi i år stiler mod en tidlig “Levende mod Døde” kamp, dvs. en fredag eftermiddag i august (12. og 19. august er i spil), således at vi efterfølgende kan grille sammen med de levende i gården. Men Rosenborg er ikke altid så nemme at danse med. Mere info følger.