Bliv medlem

added-2014-01-27_00-10-16-23

Som medlem af Regensianersamfundet får du mulighed for at holde kontakt med dit gamle kollegium og dine venner fra Regensen.

Som medlem optages enhver forhenværende og nuværende beboer på Regensen. Ansøgere der ikke har været beboer på Regensen optages, såfremt de har virket eller fremover vil virke til fremme af foreningens formål.

Regensianersamfundet afholder årligt en række arrangementer, nogle er faste, andre afholdes ad hoc.

De faste arrangementer er Sommerudflugten, Efterårskoncerten og Generalforsamlingen.

  • Sommerudflugten ligger typisk i starten af juni og består af et eller flere besøg i Københavnsområdet, gerne med et historisk islæt. I forbindelse med Sommerudflugten spises en frokost og synges fra Regenssangbogen.
  • Efterårskoncerten afholdes i Store Sal på Regensen typisk i oktober. Her spiller både levende og døde musik, og der serveres kaffe, øl og vin.’
  • Generalforsamlingen finder sted sidste fredag i november med efterfølgende middag og fest i Store Sal, hvor de tre bedste numre fra de levende regensianeres Revy opføres. Her spises, snakkes, drikkes og festes til ud på natten.

Er du levende regensianer eller er det mindre end tre år siden, at du flyttede fra Regensen, er dit kontingent alene 50 kr. Disse går ubeskåret til det nyoprettede Kommunitetsråd, der har til formål “at medvirke til at sikre og udvikle Regensen og det regensielle studenterliv.”.

Er det over tre år siden du flyttede fra Regensen er dit årlige kontingent 100 kr. Herudover beder vi om donation af en frivillig gave på 200 kr. Af disse går 50 kr. til Kommunitetsrådet. Resten går til udgivelse og udsendelse af medlemsbladet “Regensen”, til legater til levende regensianere, samt foreningens drift.

Husk at skrive til foreningens kasserer, når du skifter adresse, så vi kan sende dig medlemsbladet.

Bemærk:

Når du trykker send i formularen nedenfor med dine indmeldelsesoplysninger, bliver du automatisk viderestillet til Betalingsservice, som du skal udfylde for betale kontingent, der opkræves senere. Betalingsservice vil ALENE blive anvendt til opkrævning af kontingent, så du kan roligt tilmelde dig Betalingsservice.

Indmeldelse

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Din fulde postadresse (skal udfyldes)

  Din indflytningsdato på Regensen (skal udfyldes)

  Din udflytningsdato på Regensen (skal udfyldes)

  Emne (lad stå)

  Information om Embede(r), Forening(er), Status, Indflytnings- og Udflytningsdato kan tilføjes under egen profil, hvilken den Elektroniske Forbindelsesofficer vil oprette snarest efter tilmeldelse.


  Hvis du vil have en online profil så lad denne boks forblive tom!
  Jeg vil IKKE have en profil på regensianersamfundet.dk.

  1718213816

  Bemærk: Når du trykker på "Send" bliver du sendt til Betalingsservices webside, så du kan tilmelde betalingen af dit kontingent.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]